Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Για να υπάρχει και αύριο Αντιπτέριση

Αγαπητοί φίλοι και φίλες της Αντιπτέρισης,

Δεν είναι τυχαίο που επιλέγουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για το εγχείρημα μας που έχει σκοπό την προαγωγή του αθλήματος και την ουσιαστική αναβάθμιση του και που μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την απομάκρυνση του, ήδη τέως, Προέδρου του Κόντου Παναγιώτη.
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι δημιουργούμε νέα Διοίκηση με σκοπό την σωτηρία του αθλήματος που πιστεύουμε ότι θα προλάβει την καταστροφή του από τον τέως Πρόεδρο। Σε μια εποχή που όλοι γνωρίζουμε ότι ο «τέως» δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στα σωματεία εντούτοις πολεμάει τα περισσότερα από αυτά ζητώντας από τους συλλόγους συμβόλαια προπονητών (και μάλιστα όχι μηδενικά) και αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και θέτει και άλλα παράλογα αιτήματα। Η λαϊκή θυμοσοφία αναφέρεται στην περίπτωση που ταιριάζει στην πολιτική του με την ρήση: «ο κ… μας βρακί δεν έχει, ο ……μας κορδέλα θέλει»।Ο ίδιος δεν κρύβει τους σκοπούς του που είναι η οριστική διάλυση της Ομοσπονδίας, η καρατόμηση των περισσότερων αντιπολιτευόμενων σωματείων για να μείνει στο τέλος ένας μικρός αριθμός απόλυτα ελεγχόμενος από τον ίδιο. Παίρνοντας υπόψη σας αυτά τα δεδομένα καθώς και την απελπισμένη πλην γραφική προσπάθεια του «τέως» να μην συγχωνευτεί η Ομοσπονδία του με κάποια άλλη βιώσιμη αποφασίσαμε να συγκροτήσουμε την Επιτροπή Σωτηρίας Αντιπτέρισης που θα καλύψει το κενό εξουσίας που έχει η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. αυτή τη στιγμή και θα προσπαθήσει να σώσει το αγαπημένο μας άθλημα.
Η Επιτροπή έχει προσωρινό χαρακτήρα και μετά την επίτευξη του σκοπού για τον οποίο συγκροτήθηκε θα προκηρύξει εκλογές για να αποφανθούν τα σωματεία επιτέλους δημοκρατικά για την πορεία του αθλήματος। Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στην πορεία ενώ παράλληλα θα διοργανώσουμε Πανελλήνιους και Περιφερειακούς αγώνες προσπαθώντας να γλυτώσουμε από τη φθορά το άθλημα.
Σας καλούμε όλους να συσπειρωθείτε γύρω μας και να συμβάλλετε με όλες σας τις δυνάμεις στο πρωτοποριακό εγχείρημα μας। Φίλοι μας η ουδετερότητα αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος του «τέως». Πάρτε θέση σήμερα( αλλιώς θα πάρετε «πόδι», από τον Κόντο φυσικά, αύριο)।


Για την Επιτροπή Σωτηρίας της Αντιπτέρισης.
Συντονιστής Αγώνα: Κωσταντίνος Ορφανίδης.