Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Η Αντιπτέριση θα συνεχίσει ανεξάρτητη την πορεία της στο μέλλον

    Πάντα μέσα στα γήπεδα αγωνιζόμενος για το άθλημα.
    Αγαπητοί φίλοι καθώς μπαίνουμε στον Σεπτέμβριο του 2010 και στην νέα αγωνιστική περίοδο αποδεικνύεται με περίτρανο τρόπο η συνέπεια των εξαγγελιών μας για την προάσπιση της αυτονομίας του αθλήματος μας και την αποτροπή του σχεδίου (που απεργάζονταν οι ίδιοι οι αμύντορες του) της ένταξης του στην Ομοσπονδία της Αντισφαίρισης. Οι προσωπικές σχέσεις του προηγούμενου Προέδρου της Ε.Ο.Φ.Σ.Α. με κάποιους εκ της Διοίκησης του ακμαίου σπορ του τένις και η διαπλοκή που του εξασφαλίζει η αμφισβητήσιμη θάση ως μέλους της Ολυμπιακής Επιτροπής είχαν ήδη κρούσει τον συναγερμό της Επιτροπής Σωτηρίας πριν ακόμη από τις εξαγγελίες του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού.
    Ο εξαιρετικός ομιλητής Κοσμίδης σε Γ.Σ.
    Οι συντονισμένες και δυναμικές ενέργειες της Επιτροπής απέτρεψαν την ευόδωση της σκευωρίας και παραδίδουν στον κόσμο του αθλήματος την Αντιπτέριση ξανά αυτόνομη και ακηδεμόνευτη. Βεβαίως, κάποια φερέφωνα του «έκπτωτου» συγχαίρουν τη Διοίκησή του, ενώνοντας τους πανηγυρισμούς τους με τις φιλοφρονήσεις του τέως προς τα σωματεία και τους αθλητές επιδαψιλεύοντας σε αυτόν τη δόξα των επιτυχιών μας. Ας είναι, σημασία έχει η αυτονομία του αθλήματος και όχι οι προσωπικές φιλοδοξίες «κοντών» ανθρώπων.
    Ο Γεωργούδης είναι ο καταλληλότερος για την Ε.Ο.Ε. 
    Συνεχίζουμε με την παρουσίαση σε δημόσιο χώρο του επίσημου προγράμματος της νέας αγωνιστικής περιόδου της Ομοσπονδίας μας που θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου αλλά και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για όλους τους συντελεστές του σπορ που εκπόνησε η Επιτροπή.



Για την Επιτροπή Σωτηρίας.
Γενικός Συντονιστής.
Κώστας Ορφανίδης, γυμναστής.